Home » Berichten » Geld verdienen met e-mails lezen

Geld verdienen met e-mails lezen

Je hebt vast al eens ergens iets gelezen over snel geld verdienen door middel van het lezen van e-mails of iets dergelijks. Er wordt namelijk met enige regelmaat geclaimd dat dit een zeer succesvolle manier is om geld te verdienen en dat je er eigenlijk niet stuk mee kan gaan of ook meer een risico mee loopt. Sterker nog, je hoeft er ook geen cent in te investeren, want het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres om de mailtjes op te ontvangen.

Je verdient inderdaad geld, maar niet veel

Het is waar dat je met enkel het openen en lezen van e-mails geld kunt verdienen, maar wat er vaak niet wordt bij verteld is dat je voor elke gelezen e-mail vaak maar 1 cent krijgt. Dit houdt dus in dat je 100 e-mailtjes moet openen om een euro te hebben verdiend. Dit is dus makkelijk geld verdienen, maar echt opschieten doet het op deze manier niet. Deze zogenaamde GPT’s (wat staat voor Get Paid To) zullen je ook geen 100 mailtjes op een dag sturen, dus om het wat op te laten schieten zul je je al bij meerdere GPT’s moeten inschrijven. Naast dat het een tijdrovende bezigheid is om al die mailtjes te openen is het dus niet erg rendabel.

Wat staat er in de mailtjes?

De mailtjes die je ontvangt en waarmee je dus geld verdient bevatten reclame. Adverteerders betalen dus de GPT voor het verzenden van de reclame en van dat geld wordt jij dan dus ook betaald. Het deel van het snel geld verdienen klopt dus wel met GPT’s, maar helaas zal het nooit veel worden en dus is het verstandiger om je tijd ergens anders in te investeren.